Dit Billede På En Dating Side – Hvad Du Skal Gøre Og Hvad Du Ikke Skal Gøre

Spread the love
Spred kærlighed

Denne artikel er for de damer, der ønsker at se perfekt ud på deres dating side profil. Du vil lære, hvad fyrene søger efter, og gøre din dating side oplevelse uforglemmelig.

Læs nye artikler ugentlig >>>

Så damer, det er fredag ​​aften, og du er uden date igen. Du ønsker at gå ud, men du er træt af at hænge ud med din gruppe af venner, som alle taler om deres parforhold eller hvem de sov med sidste uge. Det bliver kedeligt. Jeg forstår – hvem vil ikke lidt action lidt oftere? Ha, selv en date lige nu, ville være skønt.

via GIPHY

Men der er så mange forskellige voksne dating sider lige nu. Du kan selv finde dates med app på din telefon nu. Før du begynder at lede, skal du lave en profil på en dating side. Det er svært, fordi hver eneste dating app og hver eneste dating hjemmeside ønsker et profilbillede.

Geez, det er et kødmarked baseret på udseende og hvem ved hvad du kan og ikke kan få.

Jeg hælder mit sædvanlige glas gift op. (Damn, det er en god whisky!) Så sidder jeg ned og forsøger at finde ud af, om jeg bare skulle se web cam sex chat-kanaler, eller oprette en profil eller to på ting som “Tinder” eller “Plenty of Fish.”

Virkelig, det er hverken her eller der, men jeg tænker jeg gerne vil have noget fysisk selskab i aften.

via GIPHY

Jeg valgte en hjemmeside og oprettede en dating profil. Også kommer jeg til profilbillede.

Jeg tager en anden slurk. Hvilke billeder har jeg, som ikke får mig til at ligne en freak eller stalker eller en fordrukken bror? Jeg fisker gennem masser af billeder, før jeg finder et par stykker jeg kunne bruge.

Så logger jeg ind og begynder at lede efter min date til i aften. Jeg er døsig, og ikke fordi den whisky kommer til mit hoved og ikke fordi der er tonsvis af hotte babes på skærmen. Men det er profilbillederne på de dating sider.

Jeg brugte faktisk tid på at vælge det rigtige billede. Og det er tydeligt, at mange af disse kvinder ikke gjorde. Derefter indså jeg, at disse mennesker har brug for at vågne op. Okay her kommer, hvad du burde gøre og hvad du ikke burde gøre på dit profilbillede.

DO’s

1. Venligst, venligst vis alle et meget klart billede af dit ansigt. Dårlig belysning kan få dig til at ligne en med anden etnisk baggrund, som kan skuffe nogle, der faktisk ønsker at date nogen, der er asiatisk eller afrikansk amerikansk.

2. Upload et fuld billede, og ikke kun af dine “juveler”. Ja, jeg ønsker at se juvelerne, men jeg ønsker også at se alt andet.

3. Ikke alt for meget makeup. Hvis du ligner en drag queen, ville jeg nok gå forbid din profil, med mindre jeg var I et eventyrlysten humør. Og det sker ikke often.

4. Smil på et af dine billeder. Hvis du ligner en vred tøs på hvert billede, vil jeg “skubbe til venstre” i en fart.

via GIPHY

DON’Ts

1. Vis ikke kun billeder af dine bryster eller skridt. Det er, hvad sexting er for. Selvfølgelig, hvis du tilfældigvis er på et webcam websted hvor der kræves de typer af billeder for at få kunder. Men på en dating side? Ikke rigtig. Ja, de er rart at se, men jeg vil gerne se dig først. Detaljer kan vi finde ud af senere …

2. Ikke hav et billed hvor du er I undertøj eller bikini. Du vil få mit håb op, og jeg kan være meget frustreret under daten, fordi alt jeg vil se er dig uden tøj. Du vil også finde min konstante stirring irriterende, og daten vil ikke ende godt. Men hvis du er klar til sex på første date, vil dette måske være en god ide.

3. Stop med selfies piger. Fyrene kan lide hvad de ser, men helt ærligt, hvis du bruger al din tid i fitness for at poste selfies på voksne dating sider og derefter undrer sig over hvorfor fyre behandle dig dårligt, ja, tænk over det.

via GIPHY

Anyway, efter at have set mere end nok af alle de forkerte ting på dette voksen dating site, og ikke rigtig finde meget at forbinde sig til i de sidste tre timer, slutter jeg nu mit andet glas. Måske i et par dage kan jeg fiske rundt efter en date for den kommende weekend. Jeg vil holde jer opdateret, når den næste anmeldelse kommer op …

Få opdateringer via E-mail >>>

Gutter, hvad ville i anbefale til damerne? Del dem i kommentarerne!

Skriv et svar