Tiltrække Piger På En Sexdating Side – Mias Guide For Fyrene

Spread the love
Spred kærlighed

Hvad du bør og ikke bør gøre, når du tager et billede til din sexdating side profil. Guide af Mia Dexter, der vil sørge for du tiltrækker de hotteste frække piger på enhver voksen dating side.

Modtag Sexdating Side Råd Ugentlig >>>

Gutter, tag sexdating app’en og sexdating side råd …

Det er fredag, doven, sidst på eftermiddagen, og jeg tænker på, hvordan man kan bruge min fredag ​​aften. Humph. Fredag ​​aften, date nat. Whatevs. Single på en fredag ​​og her sidder jeg, overvejer, hvad jeg vil gøre.

Der er altid den endeløse snak om sociale medier. Men der er alle de billeder af personer, du kender, ude at drikke, danse, grine og ha en god tid. Nogle gange huskerde at invitere dig, men for det meste vil de hellere være ude med de andre og ikke have det “single tredje hjul” med på turen. Det er bare alt for deprimerende …

via GIPHY

For spark og fnise, jeg beslutter at hente en sexdating app på min telefon. Hvem ved? Jeg forventer ikke kærlighed, jeg forventer ikke noget ud over et måltid og noget selskab.

Nu beslutter jeg at tage en pause, tænke over, hvordan jeg ikke fået tøj på eller slæbt en børste gennem mit hår. Jeg gør det, og putter lidt make-up på. Ikke for meget make-up, bare nok til at få mit ansigt til at skille sig ud.

Sexdating Side foto
 

Jeg ser op og ser det bliver senere og senere. Jeg hælder lidt væske op i form af en mousserende Rose. Ikke noget smukkere end en lyserød vin ved solnedgang. Smager godt også.

Jeg finder et sted ed god belysning, og tager nogle billeder af mig selv, fra forskellige vinkler. Vælger et og uploader det. Tid til at lede efter noget sjov.

Stryg til venstre. Stryg til venstre. Så mange viser bare muskler, ikke særlig dejligt at se på. Stryg til venstre..

via GIPHY

Når alt er sagt og gjort, jeg er bare overrasket over, hvor lidt indsats disse fyre putter i deres profiler. Jeg ved fyre er simple skabninger, men hey, arbejd lidt hårdere på dette, okay? Dit mål er at komme i nogle pigers bukser for natten, eller i det mindste, at finde nogen, der vil fortælle dig, at det er bedre at være skaldet end at bære dette frygtelige look.

Okay gutter, jeg burde virkelig ikke gøre dette, men alvorligt, i har alle brug for hjælp med disse profil ting. Det er ikke kun dine billeder, som jeg finder frustrerende. Hvad du skriver om dig selv, er … ja, det har brug for arbejde.

Sexdating Side Do’s

  • Venligst klæd dig pænt på. Kvinder kan ikke lide slobby looks. Vi ønsker ikke at hænge ud med nogen, der ligner vores lille bror eller have nogen der tænker, at vi er på en date med vores onkler.
  • Det er bedre hvis din profil viser billeder hvor du er klædt pænt på. Vi ønsker ikke at se billeder af en død hjorte. Vi ønsker ikke at se dig fuld Monty på din Harley. Hvis du ikke klæder dig pænt på til en date, behøver du slet ikke skrive.
  • Hvis du ikke kan skrive en profil bio fordi du ikke ved, hvad du skal sige, lej en forfatter til at gøre det for dig. Bedre endnu, lej din bedste veninde til at skrive det for dig, fordi hun kender dig og kan gøre et bedre job.

Sexdating Side Don’ts

  • Du må ikke poste billeder af dig i undertøj, dig i boxershorts eller speedos, flexer muskler foran dit badeværelse spejl kun iført et håndklæde, billeder af dine “man boobs”. Fordi du har en eller anden ide om at dine man boobs er frække.
  • Venligst ikke poste mærkelige skræmmende billeder af dig selv, eller billeder af dig imens du gør mærkelige ting.
  • Du må ikke skrive en kort beskrivelse af din penis og intet andet om dig selv. Det er bare dumt.

For at opsummere, det er hvad det føles for en pige på en datingside app eller en voksen dating side lige nu:

via GIPHY

Når det er sagt, jeg vil blive ved med at stryge mod venstre, imens jeg afslutter denne flaske Rose og besvimer på min sofa, alene, på en lørdag aften. Måske i næste uge….

Få sex iaften >>>

Hvad med dine fotos fyre? Bedre end bare et pik billede? Fortæl mig i kommentarerne nedenfor!

Skriv et svar