BongaCams: Cams, Der Møder Ethvert Behov Og Med Mange Tilbud

Spread the love
Spred kærlighed

BongaCams er en af ​​de største Voksen Cams steder tilgængelige i næsten alle lande i verden. De tilbyder stort udvalg af modeller for enhver smag og aroma. Hvis du er træt af at søge, så behøver du ikke søge længere.

Hey gutter, hvad drikker du i aften? Jeg gik til noget traditionel whisky fra min samling – Glenfiddich 18 års. Har du prøvet den? Jeg anbefaler den, da den smager så godt, at selv piger kan lide den. Har prøvet det mange gange med mine dates. Og har du prøvet BongaCams?

Aften er jeg ikke i humør til dating, og vil i stedet lave en anmeldelse af cam siden. Jeg har plukket en, som jeg har hørt en masse ting om før.

Er du fyre klar til at prøve den voksen cam side, der gør det muligt at gøre ting gratis? Så er du på det rette sted. BongaCams er det sted, hvor du kan se live-shows selv uden registrering!

via GIPHY

Ja, du har hørt rigtigt. Lad os gøre det!

Når du kommer til BongaCams hjemmeside, vil de finde ud af hvor du er fra. Siden vil vises på dit sprog. De gør det ud fra din IP adresse. Hvis du rejser, vil siden vise det sprog fra det land du er i.

Jeg er i London i aften, så jeg ser det i UK ser:

BongaCams splash side
 
Få 100% nydelse nu >>>

Hvis du går til en af ​​modellernes skærme kan du se dem uden problemer.

Du ser også chatten, og pigen (jeg tror det er en bot) der starter chatten med dig med det samme:

BongaCams MonicaMonaco
 

Selvfølgelig vil de gerne have dig til at oprette en gratis bruger. De tilbyder dig 5 gratis tokens, hvis du opretter en bruger.

BongaCams 5 tokens gratis
 
Få 5 gratis tokens >>>

Selvfølgelig kan du stadig se pigerne. Det eneste problem er, at de hele tiden forsvinder til private chats. Du kan spionere på en privat chat, men for at gøre det skal du registrere dig. Så lad os registrere os og se, hvilke andre interessante funktioner, de har.

Selvfølgelig bliver jeg tilbudt at købe nogle tokens straks, men jeg tror jeg vil gøre det lidt senere. Bonga Cams tilbyder også PayPal og Bitcoin som betalingsmuligheder. Det lader til, at det er de mest populære betalingsmetoder cam verdenen. Eller måske ikke kun cams.

BongaCams Betal med Bitcoin
 

Men når vi taler om betalingsmuligheder.. Jeg har aldrig set mulighed for at vælge den betalings måde før.

BongaCams tilbyder dig dette valg. Selvfølgelig har de anbefalinger, men hvis du er en erfaren bruger, kan du vælge, hvem du skal betale med:

BongaCams betalingsplatform valg
 

Dette chokerede mig faktisk lidt. Jeg har valgt at betale med SegPay fordi jeg arbejder i IT branchen og kender de fyre. Men for at være ærlig, jeg tvivler på, at mange mennesker er bevidste om disse muligheder, og kan træffe en beslutning. Okey, lad os gå videre!

Så snart jeg har registreret, har BongaCams opdateret min startskærm.De har lavet et chat vindue, så nu behøver i ikke gå et andet sted hen for at læse mine beskeder og chat:

BongaCams systemmeddelelser
 

Okey, så hvad er dine muligheder, når du træder ind i en livestreaming af en cam pige? Lad os se.

Selvfølgelig kan du altid bare se – denne mulighed er altid til rådighed og gratis. Du kan have svært ved at finde en pige, der ikke forsvinder i privat eller gruppe chat.
Du kan også chatte – i en privat, offentlig eller gruppe chat eller se imens en anden chatter til pigen.

Der er en webcam knap, hvor du kan dele dit cam i chat eller direkte med modellen. Jeg ville aldrig gøre det, men måske i vil prøve det. Hvis du gør – så lad mig vide det i kommentarerne. Bare interessant at vide, hvor mange mennesker ville dele deres webcam med en cam model. Jeg kunne skrive en artikel om det, du ved. 🙂

BongaCams starter dit webcam
 

Bonga Cams tilbyder tonsvis af tilbud – de vises i pop-ups, når du søger på webstedet. Selv det samme tilbud (for eksempel 10% på din ordre) vises i tre forskellige pop-ups. Her er to af dem:

BongaCams tilbud
 

Der er endnu et interessant tilbud. Få livstid Guld status, når du køber poletter for første gang:

BongaCams Guld tilbud
 

Og så kombinerer BongaCams disse to tilbud i én:

BongaCams rabat
 
Få BongaCams rabat >>>

Den var god. De glemte ikke tilbuddet om VIP-medlemskab. Det koster ganske lidt, men jeg endte med at købe det. Hvad kunne jeg lide? Den usynlige tilstand. Jeg tror i vil kunne lide det også. Du kan faktisk gå og se nogen uden at blive bemærket.

BongaCams VIP
 

Jeg er ikke en stor fan af at afsløre min personlighed på webcam sider, er du? Det er derfor, den anonymitet del var god for mig.

Hvis du er ude efter gratis ting, så prøv at købe det mindste antal poletter og brug det mobile tilbud. Du vil få 100 tokens der vil købe dig 3 minutter af en privat chat, 6 minutter af en gruppechat.

BongaCams mobile bonus
 

Du vil også få 10 gratis poletter ved at prøve Live Sex Webcams for første gang. 🙂

Er du en fyr, der ønsker at se de hotteste og de mest populære modeller først? Hvis ja, vil du kunne lide konkurrence delen. De hotteste 100 piger får pengepræmier hver uge. De hotteste piger får faktisk $ 1.000 – en meget god motivation til at holde hotte shows!

Et resume.

FORDELE:

  • Fri indhold: liveshows tilgængelige selv uden registrering, og selvfølgelig uden betaling
  • Venlige side opdateringer: gode system opdateringer somgør, at du ikke går glip af dem og ved hvordan man bruger denne cam side
  • Chatten: Ligner FB chat, let at bruge, tager dig ikke væk fra live show siden
  • Fire chat muligheder: Gruppe, Privat, Fuld privat, Spy / Voyeur mode for enhver humør du er i lige nu
  • Se med på en privat chat: For dem af jer, der vil kan i også se med når en anden person er i privat chat med en pige
  • Specialtilbud: I løbet af aftenen var der 6 der poppede op

ULEMPER:

  • Piger forsvinder hele tiden: Det kan være svært at blive med en model, da de hotte altid er privat chat
  • Påtrængende pop-ups: Ethvert øjeblik jeg gik væk for at skrive i min anmeldelse, var der nye pop-ups når jeg kom tilbage. Lidt for mange.
  • Pigernes relevans: Funktionen med kategorier, virker ikke perfekt
  • Ingen indspillede ting: Hvis du går glip af din favorit model, vil du være nødt til at vente for hende til at komme online igen

ENDELIG DOM:

Godt til lidt weekend sjov. Du vil nyde de shows, det eneste er, at BongaCams hold forsøgte alt for hårdt at overbevise mig om at lave en bruger, og derefter købe poletter. Og de mange pop-ups kan være irreterne.

Udover det – en god oplevelse. Dejlige piger! BongaCams gør et fremragende job, med at motivere deres piger!

via GIPHY

Nu er det tid for dig til at…

Tjek de frække piger ud >>>

Hvis du allerede har prøvet det – så fortæl os, hvad du synes i kommentarerne!

Skriv et svar