Funktioner på de Sexdating Sider 2: De Ikke Så Seje

Spread the love
Spred kærlighed

Hader du at spilde din tid? Ønsker du at få sex og ikke blive låst fast? For at hjælpe dig med at bruge voksne sexdating sider effektivt, har jeg skabt min anti hit parade af de voksne dating side funktioner. Læs videre for at se, hvordan du kan spare tid ved at undgå nogle ineffektive og forældede funktioner på sexdating sider.

Få Gratis SexDating Sider Råd Ugentlig >>>

Sidste gang lovede jeg at dele mit syn på de voksne sexdating sider funktioner, der er forældede og ikke værd at spilde din tid på. Så lad os ikke spilde din tid på de lange introduktioner og dykke ind.

Hvad er disse funktioner, som jeg finder forældede og ikke værd at bruge? Her er min anti hit-parade:

  1. Postkasse
  2. Lange psykoligiske spørgeskemaer
  3. Dating forums
  4. Favoritter
  5. So called Icebreakers

1. Postkasse

Nogle af jer har lige rystet på hovedet, da postkassen altid har været en nødvendighed for ethvert hookup eller endda en mainstream dating side. Du skriver en email til en pige, du kan lide, og så er det bare at vente. Du kan ikke rigtig vide, om hun har set eller læst din email, du har ingen idé om, hvornår hun vil svare. Og det er netop derfor, jeg tror, at postkasser er en dårlig ide!

At chatte er meget mere effektivt, især i dag. Hvornår vælger du at skrive en mail til nogen? Jeg gør det kun, når jeg skal dokumentere og arkivere svaret, og jeg har ikke travlt med at få det. Jeg skriver en email, og jeg glemmer det faktisk. Så tjekker jeg måske om en uges tid, hvis jeg stadigvæk ikke har fået svar.

Med chatten ser du straks, om der er en reaktion. Hvis der ikke er nogen – ja, du kan gå videre og prøve den næste kandidat. Det skaber en mere hastende virkning, hvis du ved hvad jeg mener. Men hvis du ser godt ud og får sex, er det ikke din prioritet i aften – fortsæt, med at sende de mails!

via GIPHY

2. Lange psykoligiske spørgeskemaer

Og for at være ærlig, ikke kun psykologisk. Eventuelle lange spørgeskemaer er ikke godt. Ingen er interesseret i at udfylde dem, så info er for det meste tommme på de voksne sexdating sider. Nogle piger gør det, en vil du overhovedet læse det? Og lad os være ærlige, skal det være et perfekt match for en hurtig en efter arbejde? Det tvivler jeg på.

Ja, hvis du leder efter kærlighed, er psykologisk matchning sandsynligvis det værd. Men hvad skal du vide for at mødes? Hvor hun er, hvordan hun ser ud, hvad hun leder efter (for at undgå pigerne er på udkig efter prins charming og livslang romantik), og sikkert hvad hendes præferencer er i sengen.

Sexdating sider psykoligiske spørgeskemaer
 

Hvad hun foretrækker og hendes interesser i sengen er det vigtigste spørgsmål fra hendes profil. Hun vil måske ikke fortælle dig direkte, at hun gerne vil være bundet til din seng med håndjern. Eller du vil måske ikke engang skrive til hende, hvis hun søger at piske dig hårdt i hendes fangehul.

3. Dating forums

Hvis du kom til den voksne sexdating sider for at læse og dele dine tanker om seksualitet og sexstillinger, så skal du selvfølgelig fortsætte og deltage i dette forum. Faktisk kan du endda ende med en hel fan klub af piger, der læser dine indlæg, og er taknemmelige for at dele fyrens perspektiv. Kvinder elsker at snakke og lytte, så det kan fungere som en meget langvarig strategi for at finde nogen.

Dating forums
 

Men vi taler om at spilde tid her, og hvis du er fan af at bruge din lørdag på at poste I forums, skal du holde dig væk fra denne menu fane. Du vil finde dig selv læse ubrugelig generiske indlæg, og vil ikke nå dit mål om at få sex eller i det mindste chatte beskidt i aften!

4. Favorit lister

Ja, jeg finder dem ubrugelige. Har du nogensinde gået tilbage til din browsers bogmærker? Jeg stoppede med at tilføje ting til bogmærker for længe siden, da jeg aldrig er gået tilbage og læst dem, undtagen et par opskrifter. Der er altid noget nyt, og der er aldrig tid til at gå tilbage.

Favorit lister
 

Hvad gør du, når du kan lide en pige? Ja, chat til hende. Du tilføjer hende ikke til listen over favoritter, og håber at hun vil lægge mærke til det og tage det første skridt. Eller gør du? Hvis ja, beklager, det er bare ikke min stil. Pigerne sætter ikke særlig stor pris på det, medmindre du er på udkig efter en elskerinde!

Jeg hader også notorisk de websteder, der knytter private fotos og videoers funktionalitet til favoritlister. Hvem i deres rette sind vil gerne gå tilbage og tilføje nogen til favoritter for at give dem mulighed for at se et privat billede? Du skal slette alle andre fra denne liste, hvis du kun vil have denne pige til at se dit nye læder outfit. 🙂

5. Icebreakers

Hvad er de i første omgang? Icebreakers er de meddelelser, som en voksen sexdating side sender på din eller pigernes vegne. De er meget mode beviste her på det sidste og tjener som introduktion mellem dig og de piger du matcher med.

via GIPHY

Selvom jeg kommer til, hvor webstedets skabere kommer fra, finder jeg stadig dem ubrugelige. Det gør det meget svært at sige, om pigen virkelig er interesseret i dig eller lige brugt denne icebreaker service uden at se på din profil. Du kan svare på 20 beskeder, men du får ikke noget svar, fordi den oprindelige besked var en icebreaker.

Selvfølgelig er der tilfælde, hvor disse icebreakers virkede for mig, og jeg mødte nogle seje damer takket være dem.

Tilmeld dig ugentlige Hookup råd gratis >>>
(Vi spammer aldrig eller deler dine infoer med andre)

Tror du, at disse funktioner eller nogle af dem stadig skal være på en voksen sexdating sider? Eller måske har nogle andre også spildt din tid på det seneste? Som altid er du velkommen til at kommentere og dele dine smerter med den anden.

Skriv et svar