Fdating Side Lisa18: Mød Piger Der Leder Efter Fdating Online

Spread the love
Spred kærlighed

Lisa18 er et relativ ny fdating side, der lover at du får sex hurtigt. Læs en ærlig anmeldelse fra Xreviewer for at se, hvor sandsynligt det er at have hot casual sex i aften, hvis du tilmelder dig.

Hey Alle! Klar til denne super hotte tilfældig sex action på denne fredag ​​aften? Så join Xander fordi jeg gennemgår fdating side Lisa18 – en af ​​de nyeste børn på markedet.

Sipper et glas 12 års Metaxa – Ja, jeg blev træt af whisky, så jeg gik til noget sødt i aften – jeg vil nu åbne denne nye fdating side. Here we go!

Lisa18 Fdating Side
 

Ja, registrering er faktisk gratis, ligesom på de fleste fdating sider på nettet. Mens jeg registrerere mig går jeg gennem processen med at udfylde mine profil data, og så vil du på Lisa18 være nødt til at skrive specielle info om dig først.

Fortæl dem, hvad du leder efter, men jeg gætter på, du ikke er på udkig efter noget lang sigtet? Jeg er ikke! Trekanter, sex spil, møde for sex – åh ja, jeg er på!

Lisa18 køn interesser
 
Prøv sex lege nu >>>

Så du går igennem nogle hurtige trin i registreringen, og udfylder din e-mailadresse som det sidste trin. Gæt hvad. Jeg kunne faktisk gå ind på siden uden e-mail bekræftelse. Det er usædvanligt! Men her er hvorfor. Det er ikke tilladt at læse dine beskeder, medmindre du bekræfter din e-mail. Ja, det er lige, hvad jeg tænkte:

Lisa18 Bekræft Email
 

Jeg har bekræftet, og det gør du også, og jeg var i stand til at læse en hilsen fra stedets admin, der ventede på mig i postkassen.

Min postkasse begyndte at blive fyldt med anmodninger fra Lisa18’s medlemmer. Da jeg gik væk fra min skærm for at hælde mere cognac I mit glas, fik jeg 2 beskeder. Og en email fik mig, den person, der har set så mange fdating sider, interesseret.

Tilsyneladende har en af ​​mine matches svaret på et spørgsmål. Og jeg ønskede at læse svaret for at kende hende bedre. Ville du?

Lisa18 Dagens spørgsmål
 

Dette er temmelig sødt. Dagens spørgsmål giver dig chancen for at lære folk bedre at kende, og se om de er din type. Så lad os se hvad de har svaret.

Lisa18 Dagens spørgsmål
 

Nedern, du er nødt til at stemme for at læse, hvad hun havde at sige! Lad os gøre det – jeg håber, ikke det er for meget for dig. Jeg har valgt Chokolade. Hvad ville du vælge? Pigen har faktisk sagt at hun havde brug for dem alle! OMG, det er min type. Og jeg sendte hende en besked …

Anyway, lad os se, om hun reagerer.

I mellemtiden mens vi besøger siden. Når du logger på for første gang, bliver du bedt om at tilføje flere oplysninger om dig.

Det bedste er, at det er nemt – du skal bare vælge tre ting, du er mest stolt af. Selvfølgelig bliver du bedt om at tilføje et billede af dig selv:

Lisa18 Tilføj fotos
 

Interessant, hvordan har de beregner det? For at være ærlig, har jeg ikke spurgt, men det er selvfølgelig logisk. Hvis din profil skiller sig ud, vil pigerne være opmærksom. Ellers har du ingen chance for at få hot tilfældig sex, du leder efter. Mia har skrevet en hurtig artikel – en huskeliste om ting du ikke skal gøre og ting du skal gøre, når det kommer til dit profilbillede – læs nu!

Mens vi surfer, ser jeg profiler af forskellige piger. Nogle ser alt for virkelige ud 🙂 Andre ser ikke virkelige ud, men jeg gætter hver fdating side har disse fake profiler villige til at stjæle dig for at se deres webcam show.

Nogle brugere har ikke fotos overhovedet. Du vil gerne have en funktion der automatisk beder om et profilbillede.

Lisa18 liderlige piger
 

Så klik på profilen og begynd at kende hende!

Profilerne går temmelig meget i dybden, vil jeg sige endda for dybdegående for casual sex daters. Og hvad der er hot, er, at Lisa18 tilføjer svar på dagens spørgsmål til brugerens profil.

De kalder det ”Min mening” sektionen:

Lisa18 Min mening
 

Disse spørgsmål og svar giver dig mulighed for at dømme temmelig hurtigt, hvis pigen er din type eller ej. For mig siger det meget mere end noget, hun ville sætte ind i hendes profilbeskrivelse. Piger tror måske, at de er temmelig eventyrlystne og har åbne sind, når de skriver til dig, men derefter afviser de nogle virkelig uskyldige ting, når du møder dem.

Er det nogensinde sket for dig? For mig – mange gange, så læs mellem linjerne ved hjælp af “Min mening” funktionen på Lisa18.

Og en sidste ting jeg vil vise dig, før jeg kommer med min mening. Du vil finde dette på cam sider, men sjældent på en fdating side:

Lisa18 Piger Online
 

Lagde du mærke til, at pigers ikoner er forskellige farve? Det betyder, at Abigail er online lige nu, og at almabia pige var online for nylig. Meget cool, hah? Denne funktion vil hjælpe dig med at beslutte, hvem du skal skrive til lige nu, og hvem du skal vente med til senere.

Okey, Lad os opsummere nu!

FORDELE:

  • Classy: Dette er en af ​​de smukkeste og fineste fdating sider jeg nogensinde har set. Det ligner arbejde fra en top designer, som er blevet betalt en del
  • ”Min mening om” – funktionen: Du ser pigernes udtalelser om forskellige emner, der rent faktisk gør det muligt at bedømme, hvem du vil mødes med i slutningen
  • For nylig online piger: Denne fede funktion, var min afgørende faktor for at kontakte damerne. Jeg har faktisk fået svar temmelig hurtigt, og jeg mødes Maria næste uge under min forretningsrejse til Rom

ULEMPER:

  • Langsomme reaktioner: Ikke mange piger har svaret tilbage. Jeg fik en generel fornemmelse af, at ikke mange mennesker var klar til at chatte med det samme, da jeg skrev dem. Ikke sikker på hvorfor, men på nogle andre fdating sider modtog jeg en meget hurtigere respons
  • Et par funktioner: Selvom webstedet er meget godt lagt ud, giver det ikke så mange funktioner som mange andre konkurrenter. Gå ind, bliv enige om at have sex og derefter gå ud igen. Måske ikke en dårlig ting, men det fik mig ikke til at være vågen indtil kl 03.
  • Pricy: Ja, det var ret dyrt baseret på hvad jeg har set allerede. Men eh, klasse betyder altid højere pris.
  •  

ENDELIG DOM:

via GIPHY

For at opsummere – pengene er givet godt ud! Lisa18 er en enkel, klassisk og meget godt lagt ud fdating side. Jeg elskede designet og UX. Du vil ikke komme til at søge efter en knap eller et link.

Ja, det er dyrt, men det tiltrækker det helt rigtige type publikum. Der var ingen cam piger, der forsøgte at få mig til at følge deres eksterne streaming profiler.

Hvis du er en fyr på udkig efter en kvalitets casual sex date, så behøver du ikke lede mere. Du er det helt rigtige sted. Eller hvis du er en pige – du vil ikke finde billige folk på denne side! Så gå videre til Lisa18 og drik noget champagne med en dejlig fyr i aften.

Få din casual sex date >>>

Har du erfaring med Lisa18? Fortæl os mere I en kommentarer!

Skriv et svar