Modne Kvinder Dater Yngre Mænd: Dating Side, Hvor Du Kan Finde Din Cougar

Spread the love
Spred kærlighed

Har du nogensinde drømt om at date en ældre kvinde? Finder du også de modne kvinder super sexet, og meget erfarne? Og lad os være ærlige, hendes uafhængighed gør bare, at du vil have hende mere med hvert sekund, du bruger sammen. Læs videre for at finde ud af, hvad DateCougar har at tilbyde dem, der leder efter modne kvinder.

Det er så varmt i dag, at jeg troede, min hjerne ville smelte på kontoret, uanset klimaanlægget. Så jeg undslap lidt tidligt for ikke at komme ind i fredags trafikken. Ja, alle flygter hovedstaden og tager til havet i dag. Jeg vil nok køre et godt sted hen i morgen sammen med Mia. Så jeg har en fredag aften til mig selv, til mine mine kære læsere, og til et dejligt emne med at date modne kvinder.

Hvad skal vi drikke? Jeg har en åben flaske Glenmorangie Quinta Ruban i min bar, så jeg vil tage et glas. Det er en frugtagtig whisky, der blev modnet i port kasserne. Sagde jeg lige modnet? Ja, og jeg har lyst til at undersøge, hvordan det er at lede efter en moden kvinde til de yngre fyre.

Det er sådan modne kvinder ser ud, ikke?
via GIPHY

Jeg har skrevet en artikel i sidste måned om fordele og ulemper ved at date modne kvinder, så vi kommer ikke ind på emnet nu. Læs artiklen for at finde ud af, hvordan det er at date en milf. De vigtigste spørgsmål, jeg vil svare på nu, er hvor man finder en.

Der er en hel del cougar dating websider derude, men i dag har jeg valgt DateCougar til anmeldelse. Hvorfor? Jeg var virkelig imponeret over dens lokalisering. Når du kommer til en forside, justeres den ud fra dit browsers sprog. Og det ændrer ikke kun sprog på webstedet, men udseendet. Ja-ja, disse fyre tænkte det virkelig igennem.

DateCougar localization
 

Lad os se hvad der er herinde for dig!

Registreringsproces for fyrene

Jeg har skiftet til dansk denne gang og slået min danske proxy til. Ja, registreringsformularen ser lidt gammel ud – de fleste websteder har allerede hurtige og sjove registreringsguider. Og hvad er vigtigere, når du vælger at du er en fyr, kan du ikke rigtigt vælge fødselsår tidligere end 1987:

Kun unge fyre bliver accepteret
 

Jeg gætter på, at de vogter gutterne og fyrene for at holde webstedets niche. Da jeg valgte at jeg var kvinde, kunne jeg ikke vælge noget over 1982. Så de definerer cougar fra 35 år gammel. Og toyboy (ja-ja, det er det, som cougar jægerne hedder) skal være yngre end 30 år. Så i teorien er parret af en 35-årig pige og 30 år gammel fyr et Cougar-toyboy-par. Det er sjovt, jeg kender et par venner, jeg vil drille det med. LOL

Anyway, jeg har valgt at være en 27-årig fyr denne gang. Efter udfyldning af data er der et data bekræftelsestrin, hvor du kan justere din geo info. Jeg ville fjerne det helt, da det er hvor mange mennesker ville lukke webstedet og ikke fortsætte. Men vores ønske om at møde varme modne kvinder er stærkere end UX glitches, right?

Mød Hotte Modne Kvinder Nu >>>

Så vi fortsætter og faktisk registrerer. Bekræftelses-email er i min indbakke – alt er ret standard. Jeg har bekræftet min email, og jeg er inde!

Medlemsområde UX / UI

Jeg må sige, at DateCougar ser lidt gammelt ud, samme som deres registreringsformular. I kan dømme for jer selv:

DateCougar medlemsområde
 

Først og fremmest er profilbillederne små! Jeg tror, at dette er den største turnoff for os som brugerer. Du er her for at møde nogen, ikke? Have nogle hotte sexy chats, og som et resultat, finde modne kvinder i dine drømme at have noget NSA sjov med. Derfor, hvordan kan du vælge, hvis du ikke engang kan se deres ansigter godt?

Bortset fra det, fandt jeg webstedet ret let og nemt at bruge. Meget simpel navigation øverst, medlemslister og gammel postkasse:

Skriv til modne kvinder nemt
 

Vi er dog igen omgivet af mysterier. Jeg tror det er trendy at dække profiler og meddelelser med en stilfuld myst. SexKontakter, Cdate og Lisa18 gør det, og nu spiller DateCougar det samme trick med brugerne i deres postkasse.

Når du er prøvemedlem kan du ikke gøre meget. Samme som på de fleste andre tilslutningssteder. Så ja, jeg vil betale og se hvem jeg kan snakke med.

Opgrader medlemskab

Hurtigt skærmbillede af opgraderingsprocessen:

Opgrader medlemskab på DateCougar;[/caption][/lb_restrict]

DateCougar synes at være på den billige side. Jeg har betalt for et par hookup-tjenester, og dette er en temmelig rimelig pris. Min anbefaling her er at gå til et 3 måneders guld medlemskab. Det sparer dig penge, men er ikke så stor af en forpligtelse som de 6 måneder.

Ved køb af VIP får du mulighed for at tale med alle kvinder uanset deres status. Dette er det mest attraktive salgsargument, men du behøver ikke købe det på Cougar web-stedet. Hvorfor? Fordi kvinder her leder efter de yngre fyre som dig. De er modne, uafhængige og er klar til at betale for deres underholdning. Som følge heraf vil de fleste af dem være Guldmedlemmer allerede. Faktisk kan mange være VIP for at kunne tale med prøve brugere af deres valg:

[lb_restrict form_type=
Modne VIP kvinder på DateCougar  

Men foretrækker du at være i kontrol over situationen? Så køb guld medlemskab for at kunne vælge de kvinder du vil snakke med!

Med hensyn til de særlige tilbud – de har altid noget kørende:

DateCougar specielle tilbud
 

Dette er et tilbud på 3 måneder Gold medlemskab gratis. Til sidst tilbyder de dig 6 måneder Gold med 50% rabat. Men det giver mening at købe, da det er så meget billigere om måneden. Jeg har også modtaget 30% rabat tilbud for enhver abonnementstype den anden dag. Køb ikke straks og pas på tilbud, når du surfer – de kommer til dig!

Modne kvinder, udvalg og interaktion

Okey, lad os nu komme til hovedsagen. Vi er på DateCougar web-stedet for at finde modne kvinder til at flirte og tilslutte med, ikke?

Før jeg started med at gennemgå et cougar websted, har jeg studeret emnet lidt. Den bedste artikel med definitionen af hvem cougar er, var denne fra Thought Co . Så teknisk set ja, modne kvinder i alderen 35 + kan betragtes som cougars, når de dater 10 år yngre fyre. Det føles bare ikke rigtigt for mig selv. Disse 35 årige kvinder her ligner ikke cougars overhovedet:

Ung men moden kvinde
 

Måske hvis du er 20, er disse piger modne nok til dig. Anyway, lad os gå videre. Der er et par brugerlister, som du kan bruge til at finde drømme kvinden:

Modne kvinder at vælge imellem
 

Der er også et Flirt-spil, hvor du kan gennemgå brugerens fotos. Du vælger, om du vil flirte med denne kvinde eller ej. Hun får beskeden, hvis du gør det, og hvis hun også ønsker at flirte, kan du starte en samtale med hende.

Flirt spil på DateCougar
 

Der er dog nogle begrænsninger. Du skal uploade dit eget billede, hvis du vil fortsætte med at spille og vælge pigerne på denne måde. Fair nok, ellers vil kvinden ikke vide, om hun vil flirte tilbage!

Hvad imponerede mig er mængden af profiler uden billeder:

Modne kvinder uden billeder
 

Jeg mener absolut ikke, at alle de modne kvinder med fotos er falske brugere, nej. Men at se det rimelige antal profiler uden billeder fik mig faktisk til at tro, at webstedet var troværdigt.

Endelig dom

via GIPHY

For at være ærlig, gør DateCougar ikke et glimrende første indtryk. Webstedet ser ret gammelt ud og loader ret langsomt. Registreringsformular er kedeligt og lange, ux designer lavede ikke en indsats for at gøre processen sjov for os. Når du er inde, føler du at du er I år 2005 – disse brugerbilleder er alt for små til at være effektive. Jeg måtte gå til kvindernes profiler for at se de større billeder og tage en beslutning, om jeg vil tale eller ej.

Nogle af pigerne var for unge eller i det mindste så for unge til at være cougars også. Bortset fra det har jeg haft en god tid her. Meget effektive søgemuligheder plus flirtspil gjorde det nemt at finde de kvinder, jeg var glade for at snakke med.

Hvis du er på udkig efter en moden kvinde at date med, ser DateCougar ud som det skal. Det har en god international database af brugere, og som følge heraf kan du få sex meget hurtigt efter et par samtaler. Det er nich og målrettet. Hver kvinde jeg talte med var faktisk på udkig efter en yngre fyr at gå ud med og til sidst have noget frækt sjov med.

Så spil ikke mere tid på at læse og kom igang!

Find Din Modne Kvinde I dag >>>

Prøvede du, at date en moden kvinde? Jeg vil rigtig gerne vide, hvordan det var for jer!

Forfriskende? Kedeligt? Kvalitets sex? Del i kommentarer og bust disse myter … eller ikke …

Skriv et svar